Kada CoD: Black Ops 4 Beta ide uživo? Potpuni raspored PS4, Xbox One i PC za beta vikend # 2

Drugi Call of Duty: Black Ops 4 Beta vikend pred vratima je PlayStation 4, Xbox One i PC.


Nakon prvog vikenda PlayStation ekskluzivne BO4 Beta, korisnici Xboxa One i računala konačno će moći doći do naslova prije službenog izdanja u listopadu 2018.

S početkom drugog vikenda, sastavili smo popis svega što trebate znati o Call of Duty: Black Ops 4 Beta za sve dostupne platforme, uključujući datume, vrijeme i još mnogo toga.

slavne osobe s ovalnim licima
  • Više: Treyarch će biti domaćin prijenosa uživo kako bi pregledao vikend dva Black Ops 4 Private Beta

Call of Duty: Black Ops 4 Beta - vikend # 2

Playstation 4

Beta započinje: Petak, 10. kolovoza u 10:00 PST (13:00 EST, 18:00 BST)

Beta završava: Ponedjeljak, 13. kolovoza u 10:00 PST (13:00 EST, 18:00 BST)


liga legendi xin zhao prerada

  • Više: Moguća specijalistička odjeća otkrivena u novom oglasu za PS Store za CoD: Black Ops 4 Deluxe Edition

Xbox One

Beta započinje: Petak, 10. kolovoza u 10:00 PST (13:00 EST, 18:00 BST)

Beta završava: Ponedjeljak, 13. kolovoza u 10:00 PST (13:00 EST, 18:00 BST)


trebate li ps plus za igranje legendi o vrhu

  • Više: Treyarch izdaje minimalne i preporučene PC specifikacije za Black Ops 4 Beta

PC

*Bilješka:Oni koji predbilježe Black Ops 4 na računalu dobit će & lsquo; rani pristup & rsquo; do Bete dan ranije. Open Beta bit će dostupan svim računalnim uređajima za reprodukciju, bez obzira na predbilježbu ili ne.

Beta započinje (RANI PRISTUP): Petak, 10. kolovoza u 10:00 PST (13:00 EST, 18:00 BST)


Beta započinje (OTVORENO): Subota, 11. kolovoza u 10:00 PST (13:00 EST, 18:00 BST)

Beta završava (SVE): Ponedjeljak, 13. kolovoza u 10:00 PST (13:00 EST, 18:00 BST)